Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Regulament parc  
 
Regulament parc
Regulament aventura Parc
 
Siguranta participantilor este pe primul loc. In acest sens regulamentul trebuie citit inainte de intrarea in parcul de Aventura, iar prin accesul in parc, recunoasteti ca ati inteles si acceptati prevederile prezentului regulament.
 
Odata cu cumpararea biletului de intrare, toti utilizatorii accepta in mod logic si in intregime regulile parcului. Aspect valabil pentru toate activitatile.
 
Instructiunile dinaintea intrarii pe orice traseu, tehnicile de protectie individuala si utilizarea echipamentului sunt obligatorii.
 
     

• Aventura Parc Dragus este un parc privat si ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

• Conducerea are dreptul de a exclude din parc orice persoana care nu respecta regulile de securitate impuse fara rambursarea biletului. In conditii meteo nefavorabile conducerea parcului poate intrerupe activitatiile.

• Distrugerea echipamentului pus la dispozitie pentru utilizare in parc din cauza nerespectarii instructiunilor de folosire va fi suportat de catre pesoana vinovata.

• Toti participantii la activitatiile din parc trebuie sa aiba o asigurare de sanatate. Odată cu cumpararea biletului de intrare, toţi utilizatorii accepta in mod logic in intregime regulile parcului.

• Acest lucru este valabil pentru toate activitatile. Accesul in traseele de escalada se face doar cu echipament complet de protectie (ham, casca, carabine, scripete, manusi) si doar dupa instructajul facut de personalul parcului.

• Instructiunile dinaintea intrarii pe orice traseu, tehnicile de protectie individuala si utilizarea echipamentului sunt obligatorii pentru fiecare participant. Participantii trebuie sa urmeze indicativele instructorilor parcului.

 

• Parcurgerea traseului de initiere este obligatorie iar participantii sunt responsabili de aplicarea cu strictete a consemnelor de securitate.

• Cea mai importanta regula de securitate este de a ramane in permanenta agatat de cablurile de siguranta cu carabinele din dotarea fiecarui echipament.

• In scopul sigurantei permanente a vizitatorilor, carabinele trebuie sa fie conectate permanent la cablul de otel de asigurare.

• La alunecari nu este permisa pornirea prin sarituri si este interzisa apucarea cablului de otel cu mana pana ce scripetele se opreste.

• Dupa parcurgerea traseului de initiere toti participantii pot utiliza pe propria raspundere traseele.

• Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele pierdute sau furate in cadrul parcului de aventura.

• Hamul nu se poate imprumuta sau schimba cu alta persoana.

• Pentru minori, consimtamantul este exprimat de catre persoanele adulte ce ii insotesc.

     
 
IN INTERIORUL PARCULUI SUNT INTERZISE:
         
– aprinderea focului sau a gratarelor;
– fumatul decat cu exceptia locurilor special amenajate;
– deteriorarea voita a orcarei instalatie sau echipament al parcului;
  – intrarea pe traseu a persoanelor cu alimente sau guma de mestecat in gura, fara echipament adecvat;
– aruncarea gunoaielor de orice tip;
– distrugerea naturii prin ruperea crengilor copaciilor sau distrugerea amenajarilor existente in parc;
  – intrarea pe traseu a persoanelor care au probleme de sanatate sau sunt sub influenta bauturilor alcoolice,drogurilor,sau medicamentelor care reduc vigilenta;
– intrarea neautorizata pe teritoriul traseelor.
         
 
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top