Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Parteneri  
 
Partenerii nostri
 
Pentru ca suntem tineri si credem in asociere, avem incredere in toti partenerii nostri si in prietenii care ne-au aratat suport de-a lungul timpului
 
Partenerii Aventura Parc Dragus, provin din mai multe campuri de activitate. Aceasta fiind dovada ca suntem deschisi propunerilor si oricarui fel de colaborari mutal benefice.
 
Va invitam sa accesati site-urile partenerilor nostri, dar si sa vizitati locatiile pe care ei le propun si evenimentele pe care le produc.
Partenerii Aventura Parc Dragus
 
     
     
 

In TransylvaniaIn Transylvania: In Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

In Transylvania este mai mult decât un festival de muzica, este o experinta în sine. Intre 10 si 13 Iulie, te asteptam cu activitati de aventura, workshopuri, jocuri, teatru, competitii sportive, multa distractie si voie buna. Este o evadare in natura cu toate ingredientele necesare. (Mai multe detalii aici.)

 
     
 
     
 

Primaria DragusPrimaria Dragus – Istoricul localitatii si al locuitorilor se pierde in negura timpurilor. Pana in secolul al XIV-lea, dragusenii erau cu totii oameni liberi, principala ocupatie fiind agricultura si pastoritul. In secolul al XVII-lea dovezile istorice arata ca Tara Oltului apartinea principilor de Transilvania.

Localitatea Dragus este situata in depresiunea Fagarasului, la poalele Muntilor Fagaras, in partea de nord a acestora. Depresiunea Fagarasului, se prezinta ca un amfiteatru. (Mai multe detalii aici.)

 
     
     
     
 

Sambata de JosSambata de Jos: Se situeaza in comuna Voila, Brasov, Romania. DN1, intre Brasov si Sibiu, la 13 km vest de Fagaras. Sambata de Jos se invecineaza cu Raul Olt la nord, cu Sambata de Sus la sud, cu Voila la est si cu satul Oltet la vest. Plina de atractii turistice, momente de relaxare si o stare de spirit.

Sambata de Jos este situata pe Drumul National 1 DN1, in imediata apropiere de Olt si va asteapta cu atractii turistice de neuitat. (Mai multe detalii aici.)

 
     
 
     
 

Wild Life WatchingWild Life Watching: Pregateste-te pentru aventura vietii tale! Acum in zona Dragus, puteti gasi multiple puncte de observare a vietii salbatice.

Ursi, caprioare, vulpi sau lupi si veverite, pe toate le puteti observa din foisoarele special amenajate pentru activitati de Wild Life Watching. O aventura de neuitat, pe care o garanteaza chiar, Aventura Parc Dragus. Singurul lucru pe care trebuie sa nu-l uitati, este aparatul de fotografiat! (Mai multe detalii aici.)

 
     
     
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top