Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Localizare Parc  
 
Localizare Aventura Parc Dragus
Localizare aventura parc
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus.
 
Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Aventura Parc Dragus este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus".
 
COORDONATE GPS: N 45° 41' 39.808" | E 24° 46' 44.45"
 
     
1. Din Fagaras urmati drumul European E68 in directia Sibiu. In comuna Sambata de Jos, virati stanga pe Drumul Judetean 105B, urmand indicatoarele Manastirea Brancoveanu (aproximativ 14 kilometri).   2. Odata ajunsi la Manastire, continuati drumul, drept-inainte, urmand indicatoarele cu partia de ski Dragus, respectiv Parcul Aventura Dragus. (Aprox. 1 kilometru). Treceti de partia de ski si in 200 m, ajungeti la noi.
 
     
3. Distractie fara limite pentru toate varstele, intr-una dintre cele mai linistite si pitoresti locatii din Romania! Aventura Parc Dragus! Va asteptam.    
 
     
     
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top