Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Despre noi  
 
Despre echipa Aventura Parc Dragus
Cateva cuvinte despre noi
 
Pusi pe joaca, pe distractie, pe buna dispozitie, va asteptam in parcul nostru, ca sa ne distram impreuna si sa lasam in urma, absolut orice urma de griji cotidiene. Natura, distractie si relaxare!
 
Echipa noastra isi motiveaza activitatea prin ambitie, grija fata de clientii nostri si oferta de momente unice si pline de distractie, pentru toata lumea.
 
Pregatiti si profesionisti, oamenii care fac parte din familia Aventura Parc Dragus, sunt la dispozitia dumneavoastra in orice priveste activitatea parcului dar si referitor la siguranta.
 
         
UNDE NE GASITI   CE VA MAI OFERIM   O ECHIPA PREGATITA
         
     
 

Spre Aventura Parc Dragus Localitatea Dragus este situata in depresiunea Fagarasului, la poalele Muntilor Fagaras, in partea de nord. Depresiunea Fagarasului, situata la bordura nordica a muntilor, se prezinta ca un amfiteatru imens, strabatut de la est spre vest de raul Olt.

Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 kilometri-est de Orasul Victoria si doar 1 kilometru de Manastirea Sambata de Sus.

Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu.

Dragus este strabatut de mai multe paraie, dintre care cel mai mare este Draguselul.

Aventura Parc Dragus este situat in imediata apropiere a 'Partiei de ski Dragus".

 
     
 

Oferim activitati suplimentare, de relaxare, destresare, distractie si aventura. In natura!

 

Drumetii Muntii FagarasuluiIn cazul in care vreti sa descoperiti frumusetea zonala a muntilor Fagarasului, echipa noastra va sta la dispozitie pentru drumetii, excursii zonale sau plimbari.

 

Pe bicicleteOferim si suport si sprijin pentru activitati extra-parc. Dintre ele amintim plimbarile cu bicicleta, sanius si plimbari cu sania iarna, dar si cursuri de ski si snowboarding in sezonul rece.

 

Excursii munteLa cerere, organizam excursii pentru tineret si nu numai. Teambuilding-uri, excursii, plimbari si evenimente de echipa. Excursii pentru copii si drumetii pentru grupuri de turisti interesati de natura si zona noastra.

Va asteptam!

 
Echipa
 

1. Suntem foarte bine organizati. Toata activitatea se desfasoara in deplina siguranta.

2. Echipa noastra este formata din instructori special antrenati pentru activitatile pe care le desfasuram in parc.

3. Oferim siguranta si incredere, pentru toti clientii nostri, indiferent de varsta. Oricine poate sa fie aventurier, alaturi de noi!

4. Dispunem si de o doza inepuizabila de veselie. Fiti fara grija, scopul nostru principal, este sa ne distram. Impreuna cu dumneavoastra.

5. Suntem pregatiti sa multumim si cele mai exigente gusturi. Cu amabilitate si profesionalism.

Echipa aventura
         
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top