Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Atractii zonale  
 
Alte atractii in zona
 
Partia de ski – Dragus: Partia de la Dragus a functionat optimal in acest sezon, reusind sa atraga si sa initieze sute de copii si amatori ai sportului alb.
 
Ctitoria brancoveneasca de la Sambata de Sus, sta adapostita astazi, ca si odinioara, sub inaltele pridvoare de piatra ale Muntilor Fagaras, acolo unde lantul lor se intrerupe parca intr-o uriasa "poarta de trecere catre fratii de dincolo de munti".
 
Herghelia Sambata de Jos – La Sambata de Jos, una din cele mai importante herghelii de cai Lipitani din lume, se cresc 7 linii de sange.
Atractii zonale Aventura Dragus
 
         
Partia de Ski Dragus   Manastirea Brancoveanu   Herghelia Sambata de Jos
         
     
 

Partia de Ski DragusPartia de la Dragus a functionat optimal in acest sezon, reusind sa atraga si sa initieze sute de copii si amatori ai sportului alb.

Au fost organizate cu succes cursuri de ski, initiere in ski si competitii sportive asistate de factori colaboratori si prieteni ai locatiei.

La Dragus spiritul distractiei este nelipsit, ski-ul, saniusul dar si turismul montan, sunt sporturi indragite, pentru multi un virus de necontestat, pentru altii o experienta noua de neuitat.

 
     
 
     
 

Manastirea BrancoveanuManastirea Brancoveanu: Ctitoria brancoveneasca de la Sambata de Sus, sta adapostita astazi, ca si odinioara, sub inaltele pridvoare de piatra ale Muntilor Fagaras, acolo unde lantul lor se intrerupe parca intr-o uriasa “poarta de trecere catre fratii de dincolo de munti”.

Descifrand cu pasul strabunele poteci dacice, daco-romane si apoi romanesti, pe unde inaintasii nostri si-au trecut turmele, durerile si bucuriile cate vor fi fost.

 
     
 
     
 

Herghelia de la Sambata de JosUna din cele mai importante herghelii de cai Lipitani din lume, se cresc 7 linii de sange care poarta numele armasarilor care au stat la baza formarii actualelor efective Conversano, Favory, Maestoso, Neapolitano, Pluto, Siglavy-Capriola, Tulipan. Lipitanul este un cal cu o conformatie armonioasa si eleganta. Este un cal bland, docil si supus, cu temperament vioi. Datorita elegantei sale si a temperamentului, Lipitanul este principala rasa care se utilizeaza la marile scoli de dresaj academic din lume.

 
     
         
Wild Life Watching        
         
     
 

Wild Life WatchingPregateste-te pentru aventura vietii tale! Acum in zona Dragus, puteti gasi multiple puncte de observare a vietii salbatice.

Ursi, caprioare, vulpi sau lupi si veverite, pe toate le puteti observa din foisoarele special amenajate pentru activitati de Wild Life Watching.

O aventura de neuitat, pe care o garanteaza chiar, Aventura Parc Dragus. Singurul lucru pe care trebuie sa nu-l uitati, este aparatul de fotografiat!

 
     
       
         
 
 

NOU! Odata cu intrarea in sezonul rece, echipa Aventura Parc Dragus ofera vizitatorilor o noua senzatie. Cursuri Ski si Snowboarding! In perioada de iarna odata cu aparitia zapezii, in Aventura Parc Dragus aveti ocazia sa faceti parte dintre cursantii pentru Ski si Snowboarding. Cursurile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si experienta si se pot tine atat pe partia de ski de la Dragus cat si in Poiana Brasov (cu rezervare prealabila).

De asemenea, in zona Dragus mai puteti gasi si: – Cazare si masa la cele peste 50 de unitati de cazare din zona. – Muzeul Satului Dragus.

 
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top