Romana English
Suna-ne
Aventura Parc Dragus
   
 
Suntem pe TripAdvisor!
Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
 
           
Esti aici: Acasa Activitati  
 
Activitati Aventura Parc
Activitati si aventura
 
Noi iubim natura. Si iubim sa fim in mijlocul ei. Te asteptam si pe tine, in mijlocul naturii pentru momente de neuitat, alaturi de prieteni, familie si cei dragi.
 
Fiecare traseu are o anumita treapta de dificultate care este simbolizat de o culoare si o denumire specifica. Iar la Aventura Parc Dragus ne distram, insa siguranta dumneavoastra este mereu pe primul loc.
 
O noutate o constituie traseul compus exclusiv din coborari in tiroliana cu o lungime totala de 500 m. Acesta poate fi parcurs de orice turist indiferent de greutate sau varsta.
 
         
TRASEE DE TIP AVENTURA   PANOU DE ESCALADA   TIR CU ARCUL
         
Traseu aventuraSapte (7) trasee de tip aventura, de diferite dificultati, pentru copii si pentru adulti si traseu tiroliene. Traseele au toate elementele de siguranta si sunt accesibile si pentru cei experimentati dar si pentru incepatori. Dificultatea acestora este progresiva, iar siguranta dvs. este pe primul plan.   Panou escaladaPanou de escalada cu multiple optiuni de catarare. Pentru cei mai experimentati sau pur si simplu pentru curajosi, punem la dispozitie panoul de catarare/alpinism. Panoul este de dificultate medie si indeplineste toate normele de siguranta. Are doua fete si sapte linii de escalada.   Tir cu arculTir cu arcul. Una dintre activitatile de relaxare din Aventura Parc Dragus, este cea de tragere cu arcul. Va punem la dispozitie toate instrumentele necesare, instructor si supraveghetor, tintele si timpul de calitate. De restul, trebuie sa va ocupati dumneavoastra. Punct ochit, punct lovit!
         
         
TIR CU ARMA (airsoft)   MINI-GOLF   PAINTBALL
         
Tir cu armaTir cu arma cu luneta, tir cu pistolul, airsoft. Pentru expertii aventurilor, punem la bataie si un plus de adrenalina, prin activitatile de tir cu arma. Acesta activitate este atent supravegheata, dar nu periculoasa. Pentru indragostitii de tir este un plus care va face diferenta.   Mini GolfOferim clientilor nostrii dornici de relaxare, mini-golf. Pentru cei dintre voi care urmariti doar un timp de calitate, petrecut in aer liber si momente care sa nu solicite corpul prea mult, aducem in atentia voastra, mini-golful. Relaxati-va si imbunatatiti-va perfomantele la golf!   PaintballPentru amatorii de distractie si adrenalina, dar si pentru amatorii de jocuri in grup. Va asteptam cu jocuri tactice din care reamintim: SWAT vs. Tero, Impusca-l pe capitan, Capturarea steagului, Pune steagul, Salvarea ostaticilor, Vaneaza iepuri, Protejeaza obiectivul, Death Match.
         
         
 
     
Cursuri Ski si Snowboarding. In perioada de iarna odata cu aparitia zapezii, in Aventura Parc Dragus aveti ocazia sa faceti parte din cursantii pentru Ski si Snowboarding. Cursurile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si experienta. Instructorii nostrii sunt autorizati in cadrul scolii Alpine Ski & Snowboard School Poiana Brasov. Cursurile se pot tine atat pe partia de ski de la Dragus (250 m de parc) sau chiar in Poiana Brasov (cu rezervare prealabila).   O noutate si in acelasi timp o specialitate, in cadrul Aventura Parc Dragus, o constituie traseul compus exclusiv din coborari in tiroliana cu o lungime totala de 500 m. Acesta poate fi parcurs de orice turist indiferent de greutate sau varsta deoarece nu necesita efort mare la utilizare. Fiecare traseu are o anumita treapta de dificultate care este simbolizat de o culoare si de o denumire specifica, iar siguranta dumneavoastra la participare, este mereu pe primul loc.
     
 
INFO UTIL
 
 
Aventura Parc Dragus este amplasat la 24 de km de municipiul Fagaras, la 8 km est de Orasul Victoria si doar 1 km de Manastirea Sambata de Sus. Accesul se face pe E68 DN1 dinspre Fagaras spre Sibiu. La Sambata de jos se face stanga pe DJ 105 B si se urmeaza indicatoarele "Manastirea Brancoveanu" (aprox. 10 km) dupa care urmati indicatoarele "Aventura Parc Dragus" (aprox. 1 km). Parcul nostru este situat in imediata apropiere a "Partiei de ski Dragus". (Click aici pentru indicatii)
 
 
 
         
PARTENERI SI PRIETENI Aventura Dragus pe Facebook Aventura Dragus pe Twitter Aventura Dragus pe Google+ Aventura Dragus pe Youtube
         
       
Primaria Dragus In Transylvania Sambata de Jos Wild Life Watching Romania
       
 
Top